INFO / PRESS

Season Film Festival on Helsingissä järjestettävä kevätfestivaali, joka esittelee levitykseen tulevien elokuvien parhaimmistoa sekä joukon uutuuksia, joita ei Suomen teattereissa muuten nähdä. Lisäksi Season jatkaa naiselokuvafestivaalina vuonna 2001 aloittaneen Artisokka Film Festivalin perinteitä antamalla ohjelmistossaan näkyvän paikan tärkeille naisteemoille ja -elokuvantekijöille sekä laajemmin sukupuolirooleja kyseenalaistaville elokuville.

Ensimmäisenä vuotenaan festivaalilla nähdään myös sarja erityisen tyylikkäitä elokuvia, kun muoti- ja designelokuvaa esittelevä Fashion Film Festival siirtyy kesältä keväälle ja lyöttäytyy yhteen Seasonin kanssa. FFF-sarja nostaa esiin muodin ja designin roolin elokuvissa, niin tarinoiden aiheena kuin kerronnan keinona ja osana katselunautintoa.

Festivaalin lipunmyynti on alkanut. Lisätietoja täältä.YHTEYSTIEDOT

Season Film Festival
PL 889, 00101 Helsinki
p. 09 684 35230
outi(at)hiff.fi
www.seasonfilmfestival.fi

Fashion Film Festival
c/o Lasipalatsin Mediakeskus Oy
Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki
p. 09 612 65712
fashion(at)lasipalatsi.fi
www.ldmfff.fi

Season Film Festivalin järjestää Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry. Festivaalia tukevat Helsingin kulttuurikeskus, Taiteen edistämiskeskus ja Uudenmaan taidetoimikunta.

Fashion Film Festivalin järjestää FFF Helsinki -työryhmä. Festivaalia tukee Helsingin kulttuurikeskus.PRESS

Seasonin tiedotteet:
Tiedote 4.2.2013
Tiedote 6.3.2013

Seasonin ja Fashion Film Festival -sarjan elokuvista löytyy kuvia Filmikamarin elokuvat-sivulta kohdasta Season Film Festival: www.filmikamari.fi/pressit/

Lisätiedot, haastattelu-, dvd- ja akkreditointipyynnöt:

Season Film Festival
Festivaalikoordinaattori Outi Rehn
p. 09 684 35230
outi(at)hiff.fi