Kulisseja ja kohtaamisia: kotimaista lyhytelokuvaa

 
 

Goldilocks Zone

Anna Äärelä
Fiktio 27 min. Dialogi englanti, tekstitys suomi
 
Rakkauden ja seikkailun toivossa Sierra etsii käsiinsä lapsuuden ihastuksensa, jonka kanssa hän alkaa käsitellä veljensä menetystä. Menneisyyden tuominen nykypäivään ei kuitenkaan suju niin helposti kuin Sierra oli haaveillut.
 
 

Valehtelija

Marjo Viitala
Fiktio 15 min. Dialogi suomi, tekstitys englanti
 
Liina asuu äitinsä kanssa kahden. Äiti on usein yötöissä ja Liina joutuu selviytymään arjessa yksin. Samassa rapussa on asunto, jossa eräs mies jokin aika sitten kuoli. Eräänä aamuna Liina kuulee asunnosta koiran haukuntaa. Liina alkaa keksiä tarinaa koirasta ja kertoo sitä päivän aikana kaikille. Yöllinen kohtaaminen kuolleen miehen asunnossa saa Liinan tarinan muuttumaan todeksi.
 
 

Bellboy

Terhi Kokkonen
Dokumentti 20 min. Dialogi suomi, tekstitys englanti
 
Kun Radion sinfoniaorkesteri valmistautuu esittämään Joonas Kokkosen sinfonian parrasvaloissa, työskentelee Heikki Tikka varjoissa. Hänen vastuullaan on kaikki mitä et näe.
 
 

#sovitus

Ulla Heikkilä
Fiktio 10 min. Dialogi suomi, tekstitys englanti
 
Kolmekymppinen Madde hengailee kaupungilla parhaiden ystäviensä Auran ja Julian kanssa, kun kaiken keskeyttää tumma hahmo menneisyydestä: entinen bestis Elsi. Madden traumat nousevat pintaan ja hän yrittää piiloutua, mutta Julia ja Aura pakottavat hänet esiin. Madden on viimein pakko tehdä sovitus menneisyytensä kanssa. Nyt on Elsin vuoro kuunnella.
 
 

la 7.4. klo 12:45 Maxim 2
su 8.4. klo 16:15 Maxim 2 – VIERASNÄYTÖS
 
Näytöksen kokonaiskesto 72 min * Ikäraja 16